او همچنین امیدوار است که تلاشهای بیشتری برای مبارزه با زورگویی در آینده داشته باشد ، چرا که قربانی شدن همتا در حال تبدیل شدن به یک مشکل جهانی است که ممکن است منجر به تغییرات فیزیکی در مغز ، نگرانیهای گسترده و هزینههای بالای جامعه شود .
آلرژیهای غذایی چقدر مشترک هستند ؟
آلرژیهای غذایی ، یک مشکل گسترده هستند . با این حال ، در حالی که بسیاری از بزرگسالان در ایالاتمتحده متقاعد شدهاند که موارد خاص غذایی منجر به واکنش آلرژیک خواهند شد ، یک مطالعه جدید گزارش میدهد که ترس آنها بیاساس است .
فردی که صدف میخورد
آلرژیهای غذایی شایع هستند ، اما تقریبا ً به همان اندازه که مردم ممکن است باور داشته باشند، گسترده نیستند .
طبق مطالعات اخیر ، شیوع آلرژی غذا در حال افزایش است .
اداره غذا و دارو ( FDA ) هشت غذای شایع شناختهشده به وسیله قانون : شیر ، تخممرغ ، ماهی ، صدف ، آجیل ( که شامل گردو ) ، بادامزمینی ، گندم و سویا میباشد را نام برد .
FDA برآورد کردهاست که این غذاها و derivates مسئول حدود ۹۰ درصد از همه واکنشهای آلرژیک هستند .
اینها میتوانند از ناراحتی - البته نه معمولا ً خطرناک - مانند خارش پوست و اسهال گرفته تا واکنش بالقوه تهدید کننده به زندگی به نام anaphylaxis .
در anaphylaxis بدن انسان به مواد allergenic متصل میشود . این بیماری موجب بروز علائم شدید در بخشهای مختلف بدن میشود . فردی که anaphylaxis را تجربه میکند همیشه نیازمند توجه پزشکی فوری است .
با این حال ، اگرچه میلیون ها نفر با آلرژیهای غذایی زندگی میکنند ، بسیاری به اشتباه معتقدند که آلرژی دارند . در واقع بعید است که این افراد به هیچ آسیبی برسند .
این نتیجه مطالعه اخیر انجامشده توسط محققانی از آن & رابرت H . بیمارستان Children’s Children’s شیکاگو و Northwestern Northwestern در Evanston هر دو در Illinois .
یافتههای این تحقیق نشان میدهد که تقریبا ً یک در ۵ بزرگسال در ایالاتمتحده دارای آلرژی غذایی هستند ، در حالی که تنها در حدود ۱ تا ۱۰ در واقع این کار را انجام میدهند .
۱۹ درصد بزرگسالان معتقدند که آلرژی دارند .
تیم تحقیقاتی به رهبری دکتر Ruchi گوپتا اطلاعاتی را که از یک نظرسنجی نشان داده شد و اطلاعاتی را از بیش از ۴۰، ۰۰۰ بزرگسال در آمریکا جمعآوری کرد .
حدود ۲۶ میلیون نفر ، یا بیش از ۱۰ درصد بزرگسالان آمریکا آلرژی غذایی دارند ، اما دکتر گوپتا و همکارانش متوجه شدند که حدود ۱۹ درصد از بزرگسالان ایالاتمتحده معتقدند که نسبت به غذاهای خاص آلرژی دارند .
با این حال ، به نظر میرسد که عقاید آنها اشتباه است ؛ نشانههایی که آنها گزارش میدهند به جهت آلرژیهای غذایی اشاره نمیکنند.
دکتر گوپتا توضیح میدهد : ” در حالی که ما دریافتیم که ۱ در ۱۰ بزرگسال دارای آلرژی غذایی هستند ، تقریبا ً دو برابر بسیاری از بزرگسالان فکر میکنند که آنها نسبت به غذاها حساسیت دارند ، در حالی که علائم آنها ممکن است به عدم تحمل غذا یا دیگر شرایط مربوط به مواد غذایی اشاره کند. “
او میگوید که بسیاری از مردم ممکن است از این بترسند که واکنش آنها نسبت به شرایط دیگر آلرژی دارد .
دکتر گوپتا گفت : ” دیدن پزشک برای تست و تشخیص مناسب قبل از حذف کامل غذاها از رژیم غذایی مهم است . “
اگر آلرژی غذایی تایید شود، درک مدیریت نیز حیاتی است ، از جمله تشخیص علائم of و نحوه استفاده از آدرنالین .
شایعترین آلرژی در میان بزرگسالان
از میان همه پاسخ دهندگان نظرسنجی ، حتی در بین کسانی که علائم گزارششده با آلرژی غذایی را گزارش کردهاند ، متخصصان تنها آلرژیهای حدود نیمی از آنها را تشخیص دادهاند .
هم چنین در میان افراد مبتلا به آلرژیهای غذایی تشخیصداده شدهاست ، زیر ۲۵ درصد نسخهای از آدرنالین را تجویز کردهاند که افراد برای درمان واکنشهای شدید آلرژیک بکار میبرند .
یکی دیگر از یافتههای جالب این مطالعه این است که تقریبا ً نیمی از بزرگسالان مبتلا به آلرژیهای غذایی ، حداقل یکی از آلرژیهای خود را در بزرگسالی به وجود آوردهاند .
” ما از اینکه متوجه شدیم آلرژیهای غذایی بالغ بسیار رایج هستند ، شگفتزده شدیم . تحقیقات بیشتری نیاز است تا درک کنیم که چرا این اتفاق میافتد و چگونه میتوانیم از آن جلوگیری کنیم . “
منبع سایت اخبار پزشکی